fredag 21 augusti 2009

Nu laddar jag upp...

Nu börjar uppladdningen för höstens aktiviteter, har gjort en hel del beställningar och börjar fylla upp mina hyllor så att mina kursdeltagare och andra sugna kan shoppa loss i min lilla butik!Vill också meddela att höstens kurser börjar fylla upp, så vänta inte för länge med att boka om du är sugen på att gå!

Det har varit tyst här ett tag men jag har jobbat stenhårt både med att få köket klart och så har jag suttit med näsan i korrekturet för boken. Jag kan meddela att jag nu har rinnande vatten och fungerande avlopp i mitt lilla kök *lyx*. Väntar fortfarande på att Ikea ska skaka fram fläkten som var trasig vid leverans, har väntat över en månad på den nu men när den är på plats är det mesta klart. Diskmaskinen kör för fullt där nere med alla härliga nyinköpta saker som ska få sin plats, för nu flyttar jag in =)

12 kommentarer:

 1. Ah vad härligt, äntligen inflyttning. Stort grattis! Vad skulle passa bättre än inflyttningstårta??? Ser fram emot att få se första alstret.

  SvaraRadera
 2. åååh..älskar din blogg! måste in hit fler ggr!

  SvaraRadera
 3. ååh!! härligt med så mycket tårtgrejor på hyllorna! måste vara en härlig känsla att fylla på :)

  Och underbart med tårtköket!!! weehoo!

  SvaraRadera
 4. det måste kännas jättebra att ladda inför hösten med massa nytt-kul! :-)

  SvaraRadera
 5. Åh Alice! Vad läckert det ser ut med alla färger på en snygg rad och det låter hur härligt som helst när du beskriver allt som börjar falla på plats. Stort LYCKA TILL!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Hej. Du kan säkert svara på min lilla fråga om frosting. Hur länge håller frosting i kylen? Kristyr håller ju väldigt länge, men eftersom man har smör och färskost med i frostingen så kanske det inte håller så länge?

  Mvh Hannah

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det underbart att bara få shoppa loss, jag riktigt myyyser lite inköp till mig själv råkar förstås slinka med. Dagens fynd blev två förkläden varav ett Green gate, lovely!

  Det är en så underbar känsla att få fylla mitt kök med grejer, väntar dock fortfarande på att Ikea ska få tummen ur och skicka min fläkt suck!

  Hannah: Jag brukar faktiskt inte spara den så himla länge, gör oftast upp den laddnig jag gjort så jag har inte testat själv. Skulle dock gissa på ca en vecka i kylen om du vispar upp den igen.

  SvaraRadera
 8. tack snälla för svar! Men som du säger, det ska väl egentligen gå åt på en gång. ;)
  //Hannah

  SvaraRadera
 9. åh så roligt att höra att du börjar komma igång ordentligt!! :) om jag bodde närmare skulle jag vara stammis i din butik! :)

  SvaraRadera
 10. Vad underbart att få ha ett alldeles eget tårtkök!!! Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 11. du är ju jätteduktig, du får ha lite kurser nere i skåne också tycker jag. ha n skön vecka. kramisar

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: