tisdag 4 augusti 2009

Finn ett fel

Borde det inte vara två bänkskivor... hmmmmNär vi kapade skivan för diskbänken knäcktes den av på mitten trots att vi pallat upp och gjort som man ska, nåja tänkte jag och gick in på ikea.se för att köpa en ny. När det inte gick att beställa via hemsidan ringde jag kundtjänst som meddelade att bänkskivan utgått och att det inte fanns något de kunde göra för att hjälpa mig. Men men men... va?! Vi som redan kapat in och gjort den andra så fin.

För att göra en lång historia kort pratade jag med fyra personer på Ikeas kundtjänst som alla kunde hjälpa mig (skivorna fanns kvar i Kalmar) men gjorde det inte för att det gick mot deras policy att skicka direkt från varuhuset. Frustration!! Rörmokaren kommer nu på måndag och ska bla sätta in blandaren till diskhon i den icke befintliga bänkskivan...

Tur för mig att mina föräldrar ska ner till Ikea i helgen (bor 30 mil från närmsta Ikea) De ska kolla om ersättaren ser hyfsat likadan ut och annars köpa två nya bänkskivor. Håll tummarna!

I övrigt börjar köket ta form, elektrikern är i stort sett klar, saknas bara en armatur över diskbänken. Så efter skivorna och rörmokaren är det i stort sett klart. Köksfläkten var dock trasig vid leverans så den nya kommer förhoppningsvis nästa vecka. Sedan är det bara att boka in livsmedelsbesiktning. Wohooo!!

5 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna så de blir BLÅ för att det skall finnas både bänkskiva och att du får ditt godkännande!!
  Och av dina bilder så ser det ut att bli KANON!
  Själv har bygget av min egen verkstad börjat men det är ännu så länge bara en stor, jordig grop ute på vår gårdsplan, men i nästa vecka skall de komma och gjuta bottenplattan så det närmar sig sakta men säkert...
  Stor kram
  Anna

  SvaraRadera
 2. Vad trist och så himla typiskt att det skulle ha utgått bara för att du behövde en ny skiva.
  Lite hjälpsam tycker man ju att dom kunde vara

  Jenny Andersson

  SvaraRadera
 3. men det var väl höjden av otur att skivorna utgått! hoppas du hittade några andra som passade!

  köket ser fantastiskt fint ut! så spännande när du får börja baka där!!

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det otur! Vi han få in ersättaren just innan rörmockaren kom på besök, skönt! De två skivorna är dock inte lika i mönstret men färgen går igen och det får duga, känner jag sedan att det blev helt tokigt får jag även byta den andra..

  Sååå kul att det iaf är på gång Anna, så lyxigt att få helt nybyggda lokaler =)

  SvaraRadera
 5. hoppas det ordnar sig med bänkskivan nu! vad underbart med ett eget tårtkök!

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: