Här ser ni vår underbara lärare Ramon Morató som visar oss temperering, och hans assistent Andres Lara.
Marcus och Tomas jobbar hårt!
En mästare in action.
Blivande Mojito Bombon
Koncentration
När vi kom tillbaka efter lunchen den sista dagen hade de dukat upp alla våra godbitar på ett riktigt festbord, chokladfrossan tog fart tillsammans med ett glas champagne.
Hela bordet (Foto Gunilla Wall)
Fv. Ramon Morató, Carla, jag, Gunilla och Andres Lara
En stor kram till alla fantastiska människor som gjort denna upplevelse till vad den är, jag är fortfarande lycklig ända in i själen!
Andres rengör pralinformen efter första lagret choklad
Marcus och Tomas jobbar hårt!
En mästare in action.
Blivande Mojito Bombon
Koncentration
När vi kom tillbaka efter lunchen den sista dagen hade de dukat upp alla våra godbitar på ett riktigt festbord, chokladfrossan tog fart tillsammans med ett glas champagne.
Hela bordet (Foto Gunilla Wall)
Fv. Ramon Morató, Carla, jag, Gunilla och Andres Lara
En stor kram till alla fantastiska människor som gjort denna upplevelse till vad den är, jag är fortfarande lycklig ända in i själen!
ÅH VAD JAG BLIR CHOKLADSUGEN!!!!!!
SvaraRaderaDet ser ut som ni haft en underbar tripp till Barcelona och att den varit fylld med choklad.
Vill gärna höra mer vid tillfälle!
Kram
Anna
Tack för att du delar med dig! Jag kan se hur underbart ni hade det!!! Det ser sååå gott och läckert ut!! Kram Jenny
SvaraRaderaåååh! underbart!!! tänk att choklad kan vara så vackert!
SvaraRaderaÅåååååååå så kul att du har en blogg !!
SvaraRaderaHär ska jag hänga med !!!
Å jag hoppas att jag kan vara med på fler kurser framöver !!
Kram
Kul att få gå en kurs i choklad och socker!
SvaraRaderaHelt ärligt, detta var bland det bästa jag upplevt i kursväg!! Helt fantastiskt, önskade att jag även kunde dela lukten av choklad som vi ständigt jobbade i, lovely!!
SvaraRadera