tisdag 9 juni 2009

Tårtan är klar!

Min lilla kille älskar Musse Pigg, när Musse Piggs klubbhus går på tv skriker han rakt ut =) Därför var motivet inte så svårt att bestämma. Jag tänkte först göra klubbhuset men det är redan gjort, alltså tråkigt... Sedan tänkte jag göra en mussefigur att sätta på tårtan men jag gör ju alltid figurer... Till slut bestämde jag mig för att göra en fri tolkning av Musse Pigg, så här blev det:


Klicka för stor bild

Min första tanke var att göra de små mussehuvuderna som pops a la Bakerella men tiden rann ut så det blev gjorda i modelleringspasta istället. Har lagt på ett lager med konfektyrglasyr på dem för en högblank yta.Han ska inte få se tårtan förrän imorgon på stora dagen, hoppas han blir glad =)

10 kommentarer:

 1. Vilken fin tårta han kommer nog att bli överlycklig.

  SvaraRadera
 2. Hej! Så helt otroligt fina bakverk du gör! Skulle behöva hjälp med dekor för doptårtor, sonen är 21 månader när han skall döpas, så det kan ju inte va bebispojke. Sen även för bröllop.nåt roligt fint för två som varit gifta både en och två gånger! tacksam för hjälp eller tips.kram

  SvaraRadera
 3. Alltså. Jag väldigt imponerad. Vilka konstverk. Jätte tjusigt. Bra jobbat :)

  SvaraRadera
 4. Fantastisk tårta till din pojke!

  SvaraRadera
 5. Karin: ka_larsson@telia.com10 juni 2009 kl. 09:32

  Hej Alice
  Jag tror jag avvaktar tills du har fått hem Ballinas om det är ok med dig. Tror du att du får hem Ballinas någon gång under sommaren

  /Karin

  SvaraRadera
 6. Nice mice!
  Lyckliga kille med en sockerbakande mor.

  SvaraRadera
 7. Det är såååå kul att läsa era kommentarer, tack så mycket =)

  Kristina: På doptårtan skulle jag nog plocka något som är personligt och typsikt för din lilla kille, gör hans favoritleksak, något han gillar att göra eller dyl. Bröllopstårtan tror jag blir bäst om du kollar av med brudparet vad de är ute efter, fundera ut något du själv tror blir bra och presentera det för dem så kommer ni säkert på något bra tillsammans! Lycka till och skicka ett mail om det är något du funderar på!

  Karin: Självklart det är inga problem, jag vet inte när nästa beställning blir men jag kan maila dig om jag beställer tårtdekor under sommaren.

  SvaraRadera
 8. Vilken underbart fin tårta. Jag blir så imponerad av er som kan göra så fint!!

  Ha det så bra

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: