tisdag 16 juni 2009

Baskurs!

Jag hade ett riktigt härligt gäng på baskurs i söndags, tårtorna de gjorde var helt fantastiskt fina! Har tyvärr problem att få ut info på hemsidan efter datakraschen men så småningom kommer det bilder på dessa fantastiska skapelser.Den här gången var det en gruppbokning så kursen kom aldrig ut på hemsidan men det kommer nya tillfällen till hösten då laddar jag upp med ett nytt kursprogram =)

7 kommentarer:

 1. Hej Alice!
  Det var ett tag sen! Du verkar ha det bra med Ralph och eran lille Hugo.

  Du är grymt duktig på det du gör! Jättefina tårtor, verkligen! Jag älskar också att hålla på pyssel, men har dock aldrig provat på det här med tårtor... Bodde jag närmare Umeå/Vännäs skulle jag definitivt hoppa på en av dina kurser!

  Ha det så bra!
  Kram Lena (fd Lindgren)
  http://mizzyl.blogg.se/

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag kikade in här, gud så fina skapelser! Jag har lagt en länk till dig på min blogg, hoppas det är okej. Har själv börjat pyssla med lite sånt här, och det är undebrart med så fin inspiration!

  SvaraRadera
 3. mysig blogg:) Glad midsommar!:)

  SvaraRadera
 4. Av en slump kom jag in till denna blogg. Jag blev helt häpen hur duktig du är! Forsätt visa oss hur man kan göra snygga dekorationer så kommer jag bli en stadig läsare :)

  /Mattias

  SvaraRadera
 5. Hej Alice! Jag är lite nyfiken på var du köper din modelleringspasta. Jag har kollat runt lite och hittar bara små förpackningar på dekoreramera.se och kakburken.se, jag känner att det är alldeles för lite, jag menar, det går ju åt rätt mycket när man grejar. Har du nån speciell leverantör? :) svara mig gärna på min mail hannih2 at hotmail.com Tack på förhand. :)

  SvaraRadera
 6. Hej Lena! Det var verkligen inte igår, kul att höra av dig! Din lilla kille är nog bland det sötaste jag sett, hör av dig när det närmar sig kalas så kan jag ge dig tårttips =)

  Hanna: Jag köper min modelleringspasta hos Tårtdecor http://www.tartdecor.se/product.asp?product=775 den fungerar jättebra!

  Tack för alla kommentarar =)

  SvaraRadera
 7. vilka fina modelleringar! =)

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: