onsdag 10 juni 2009

Kalas

Så där ja! Nu kan man äntligen pusta ut efter dagens kalas, vi har haft en riktigt härlig dag tillsammans.Hugo skar förstås första biten med lite hjälp, men varken han eller kompisen med glutenallergi åt av tårtan, hmmm. Eftersom jag gjort mig besväret att bakat mjölk och glutenfritt intalar jag mig att det är värt det ändå och bra att jobba in traditionen så de så småningom uppskattar tårta på födelsedagen.... Tårtan var iaf kanongod och smakade lika bra som vanligt, det är underbart med havregrädde.Smaskens, genomskärning!Bulle i ena handen och socker Musse i andra, kan det bli bättre?

6 kommentarer:

 1. Antingen var de mätta redan eller upphetsade över födelsedagen (vilket kan göra en mätt med) eller så funkar det bättre med ljust bröd?

  SvaraRadera
 2. Kan inte förstå hur han kunde motstå tårtan :o)
  Kan det vara dom små socker mussarna som lockade lite mera :o)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag är lite nyfiken på hur du tänker kring prissättning av tårtor. Jag ligger själv i startgroparna av ett tårtbageri och funderar just nu på vad som är ett rimligt pris, vill ju inte förlora kunder eller sälja mig för billigt.
  Hoppas på svar, Karin

  SvaraRadera
 4. Första gången jag är in på din blogg, har jsälv en bakarblogg & blev verkligen imponerad vad du är duktig!
  Är du utbildad konditor eller är det en hobby som vuxit? :)

  Måste verkligen ta & beställa så jag kan testa någon av dina dekorationsbeskrivningar!

  SvaraRadera
 5. Karin: Den här typen av tårtor är ett hantverk och kan inte jämföras med en massproducerad kondistårta. Du måste ta betalt för den tid du lägger ner, så tårtorna blir inte oväntat dyra. Det här med prissättning är jättesvårt men var inte rädd för att ta betalt för det du gör. Jag är själv inne på prissättning iom mitt tårtkök men är inte riktigt färdig ännu =) Stort lycka till med tårtbageriet!!

  Sandra: Så kul att du vill testa arbetsbeskrivningarna, lycka till! Jag är inte utbildad konditor, detta började som en hobby och sedan har jag inte kunnat sluta =)

  SvaraRadera
 6. Vilka rackarungar! ;-) Mina barn äter ytterst sällan tårta oavsett utseende, sort och smak, inte ens när de valt innehållet själva. De kan smaka en tugga ibland men vill sällan ha mer...
  Den var iaf väldigt söt och barnen uppskattade nog möjligheten till att kunna äta tårta!

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: