måndag 20 april 2009

Tänk om man hade ett tårtkök..


Min man föreslog för ett par veckor sedan att vi faktiskt kunde göra om pannrummet till ett kök, eftersom vi bara har fjärrvärme numera behövs inget pannrum längre. Tanken har faktiskt aldrig slagit mig att vårt gamla dammiga pannrum kunde bli till ett fint kök men ju mer jag tänkte på det desto mer insåg jag potentialen. Där finns verkligen allt, vatten, avlopp ja tom en kontakt för trefasuttag!

Eftersom jag är rätt impulsiv har jag jobbat stenhårt sedan dess, ringde en kille som släpat ut oljetank och panna, spackla, slipa och måla, nu börjar det faktiskt likna något
.

Eftersom tanken är att köket ska vara helt vitt ville jag ha en ljus pastell på väggen, jag körde på lila. När jag målat två väggar kunde jag inte göra annat än att gapskratta, det blev verkligen helt rosa och fick namnet "hubba bubba rummet". Som tur är övergick färgen till lila efter två varv och torkning, om än en mycket starkare lila än jag tänkt, färgprover är verkligen svårt..

Nu får ni visualisera lite, bort med maskeringstejp runt golvet och lägg till putsade fönsterrutor så blir det nog helt ok, hoppas bara att livsmedelstjejen på kommunen säger ok nästa vecka!!

2 kommentarer:

 1. Hej Alice!
  Vad roligt att du har börjat blogga! Jag förstår din entusiasm över ditt blivande tårtkök, jag är själv i samma fas. Min man ska lägga golvet i mitt blivande tårtkök i källaren och sedan är det "bara" inredningen kvar, hur kul som helst!! Jag håller tummarna för att du blir godkänd och jag ser fram emot att få det se det färdiga resultatet :)
  Kram Jenny/Tårtfia

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Så otroligt roligt med ditt kök, visst blir man så där barnsligt lycklig?! Hoppas allt ska gå bra för dig med inredningen. Skicka gärna bilder när du är klar, skulle vara jättekul att se!
  Kram Alice

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: