torsdag 30 april 2009

Min stora dröm..

..har blivit sann.
Nästa vår kommer min första bok ut :)

Den här boken är inriktad mot nybörjare och går igenom grunderna för tårtdekorering. Den har både en tydlig introduktion och roliga projekt man kan träna sig på.

Boken kommer att publiceras av Ica bokförlag och går som huvudbok i deras bokklubb skaparglädje nästa vår, och jag vet det är olidligt länge tills dess men den som väntar på något gott... Blir ni medlemmar i bokklubben kommer ni att kunna förhandsköpa boken till ett bra pris och om ni inte är medlem kommer den även att säljas som vanligt i bokhandeln 1-2 månader efter releasen i klubben.

Jag jobbar redan nu på en uppföljare som är en svårighetsgrad högre. Så säljer den första bra kommer efterföljaren inte att vara så långt borta :)

Ni som känner mig eller har följt mig vet att jag hållit på att skriva böcker väldigt länge nu. Jag började med en avancerad bok som förlagen tyvärr tyckte var för svår. Skam den som ger sig jag kavlade upp ärmarna och började på den här nybörjarboken istället, på så sätt får man börja från starten och utvecklas mer för varje bok.

Så allt mitt slit har gett utdelning, ni förstår säkert att det betyder hur mycket som helst att ett så stort förlag som Ica vill ge ut min bok, det är det absolut största och roligaste som hänt mig i min "tårtkarriär".

Så det kommer självklart rapporter här på bloggen om hur boken tar form :)

Visst är det spännande?!


7 kommentarer:

 1. Grattis! Verkligen jätteskoj för dig, och för oss som tänker köpa den :-D
  Karolina.

  SvaraRadera
 2. Kul! Blir bra åt mig, som inte är nån mästerbagare, än... Vi i Lycksele grattar!!

  SvaraRadera
 3. Först vill jag bara säga GRATTIS!! till att du fick köket godkänt. Jättekul :)
  Jag har sagt det förut och jag tycker fortfarande att det är så roligt att du har gjort en bok och jag väntar med spänning. Ett år går fort ;)
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket, verkligen jätteskoj att läsa era kommentarer, kram på er!

  SvaraRadera
 5. Så spændende, den vil jeg virkelig se frem til at læse, det skal nok blive en bestseller. Tillykke med det! Ica-Det er jo jättestort!! -Kanon! ;-)

  SvaraRadera
 6. Tack Pia vad gulligt av dig :)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Kanon att det kommer en bok, den är klart efterlägtad. Hittade din blogg för några dagar sen och den är jätte härlig och fin.
  Jag kommer att köpa boken så fort den kommer ut.
  Mvh Marika

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: