onsdag 14 april 2010

Min bok i bokklubben SkaparglädjeNu närmar sig releasen av min tårtbok med stormsteg, min bok är nästa huvudbok i Ica bokförlags egna bokklubb skaparglädje, där börjar böckerna skickas ut 17:e maj.

När boken går som månadens erbjudande kostar den 179:- och därefter 199:- som medlem i bokklubben (ord ca 249:-). Det kommer även att erbjudas en fin rabatt på Tårtdecors varor när boken presenteras i medlemstidningen som kommer ut inom kort.

Jag har själv gått med i bokklubben och tycker den är jättebra, där får man köpa pyssliga och vackra böcker till bra priser. Utöver välkomstpaketet behöver man bara köpa en månadens hobbybok under det första medlemsåret och man kan självklart gå ur klubben när som helst.

Den här boken är perfekt för dig som älskar att baka och vill prova på något nytt och spännande, den är fullproppad av enkla, roliga projekt men innehåller även en del lite svårare. Jag har utgått från det jag själv ville lära mig som nybörjare som tex. marsipanrosor, rosetter, lite spritsning, modellering, cupcakes mm.

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig kväll!
/Alice

13 kommentarer:

 1. Grattis Alice till en jättefin bok!! Jag är så imponerad över ditt arbete och jag ska självklart köpa din bok!!

  Kram Jenny (Tårtfia)

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS! Otroligt otroligt fin bok, kan inte annat är vara imponerad av den. Den kommer att inhandlas och stå framme i mitt rum så fort den kommer ut :o)
  DU e bäst.

  Kram // Frida

  SvaraRadera
 3. Grattis, va roligt att den äntligen kommer både för oss och för dig. Längtar. många kramar Eva-lena

  SvaraRadera
 4. ÅH ALICE! Jag säger bara WOOOOOWW! Den ser jättefin ut och jag skall absolut skaffa mig ett ex! Härligt att se att det blivit verklighet av allt ditt slit!
  Stor kram
  Anna i Gråbo

  SvaraRadera
 5. Grattis, vad roligt!

  Jag gick med direkt - de hade ett supervälkomsterbjudande också med bokstavsutstickare :) Hoppas jag hinner få din bok - men annars kan man säkert beställa i efterhand...

  SvaraRadera
 6. Grattis! Vilken underbar känsla att äntligen se dig hålla den i händerna. På riktigt! Längtar efter att hålla också... :-)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Tack tjejer, ert stöd betyder massor =) Det känns fantastiskt roligt att äntligen få se det färdiga resultatet och jag längtar tills ni också får se =)

  Kul att du gått med i bokklubben Anna, du kommer inte att bli besviken, det finns massor av bra böcker!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 8. Jag har väntat länge på din bok Alice och du må tro om jag belv snopen när jag i förra månadens tidning från Skaparglädje såg att den är nästa månadsbok! Jag kommer absolut att beställa den!

  SvaraRadera
 9. Har haft ögonen öppna länge nu för att få se din fina bok!! Och nu är den äntligen här...men går det bara att få tag på den via bokklubben?!?? Hoppas verkligen den kommer ut i handeln oxå...

  SvaraRadera
 10. Ida: kul att du väntat på boken det kan jag lova att jag också gjort. Jag är också medlem i klubben och hade inte väntat att se min bok i förra månadens tidning, jätteroligt att se!

  Boken kommer att komma i handeln också fast först närmre hösten. Jag att börja sälja den en månad efter boksläppet i klubben, 14:e juni börjar jag skicka ut böcker. Mer info kommer på hemsidan och här på bloggen när det närmar sig.

  SvaraRadera
 11. Hej svärdottern. Jag är inte lite stolt över det du åstadkommer vid sidan av jobb och familj. Nu kanske du får det lite lugnare. Jag vet att du slitit med boken. Verkligen grattis från mig och Maggan.

  SvaraRadera
 12. Tack svärfar, du är ju bara för söt! Tack för att ni finns där och stöttar det betyder otroligt mycket! Stora kramar till dig och Maggan!!

  SvaraRadera
 13. lÄNGTAR efter boken nu hihihii !!

  Och längtar efter nån fler kurs helst en baskurs det skulle jag behöva !!!

  Ha det så bra !!

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: