onsdag 25 augusti 2010

Nu ska snickarbyxorna på...

Nu är det bestämt. Vi ska renovera kök, vardagsrum och hall här hemma! Det känns fantastiskt roligt och skönt att äntligen få ett vackert hem. Tyvärr innebär det att jag kommer att stänga ner mitt kök i källaren under hösten, så det blir varken kurser eller tårtor under en period.

Det känns både skoj att få göra något helt annat ett tag men samtidigt tråkigt att missa kurserna i höst, speciellt när det finns så mycket intresse. Tack alla som mailat mig! Håll utkik till våren då kommer det nya kurser! Har du presentkort får du gärna maila mig och berätta vad du är sugen på att gå för kurs så ska jag göra mitt bästa för att få med det!

Igår bokades också flyg och boende till Scandinavian cake show som hålls i Göteborg 18-19 September. Ser verkligen fram emot resan, det är helt klart en av årets höjdpunkter! Visst kommer du?!

3 kommentarer:

  1. Vad roligt med nytt kök :) Du får lägga in bilder före å efter å helst under tidens gång också :) Jag ska på Scandinavium cake show, första gången så de ska bli väldigt intressant och roligt :-)

    SvaraRadera
  2. Skall på Scandinavium cake show för första gången, kan ju inte missa det nu när jag bor så nära, typ 20 minuter med bil eller så

    SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: