söndag 28 februari 2010

Bröllopstårta med katter

Söta C beställde den här tårtan som en överraskning till sin syster på bröllopsdagen, brudparet älskar katter så den här tårtan borde passa dem som handen i handsken.

Chokladtårtan med hallonmousse och tobleronecréme har blivit en favorit hos många och även denna tårta har det fantastiskt goda innehållet. Katterna och banden är gjorda i Belgisk modelleringschoklad som jag färgat i en härlig bronsfärg.
Önskar er alla en skön söndag!

13 kommentarer:

 1. Vilken underbar tårta! Och den låter jättegod!

  SvaraRadera
 2. Beautiful Alice, just elegant and perfect colors. I love it!!!

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker tårta, helt perfekt!

  SvaraRadera
 4. So beautiful - love it to pieces! :-)

  Piamarianne
  www.kageriet.net

  SvaraRadera
 5. Hej Alice!
  Syrran och hennes man var otroligt nöjda med tårtan och den var verkligen super god. Den andra syrrans "gubbe" som går på Gi skulle bara ta en liten bit...det slutade med att tog två stora! han sa att det var den godaste tårtan han ätit i hela sitt liv(ca 45).
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tack alla underbara, för de glada kommentarerna det är verkligen underbart rolig läsning =) Milla jätteroligt att höra att alla var så nöjda, be din syrras kille om ursäkt för att jag sabbade hans diet ;)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 7. Hej.
  Jag brukar kika in på din blogg då och då och jag har tidigare bloggat under remes.blogg.se men har nu äntligen separerat mitt bakande till en alldeles egen bakblogg. Jag tänkte länka till dig från den och undrar helt enektl om det är okej? Kommentera gärna på bloggen, länkningen tas bort om så önskas, självfallet.

  Jenny

  SvaraRadera
 8. Hej Jenny!!

  Kul att du fått dig en bakblogg den ska jag genast kolla in och jätteroligt att du vill länka hit, självklart får du göra det!

  Lycka till med baket!
  /Alice

  SvaraRadera
 9. Tack Alice! :) Länkningen finns på min sida och den fungerar. :)

  SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: