söndag 22 november 2009

Kallor

Nästa helg bakar jag en bröllopstårta till 73 personer, har därför suttit och pillat med sockerblommor i helgen. På bilden ser ni en omålad och en målad kalla, har en bra känsla för denna tårtan och ser verkligen fram emot nästa helg då jag äntligen får sätta ihop det hela!



Ha en skön söndag!


6 kommentarer:

  1. Hej, har läst din blogg ett tag, men har aldrig kommenterat. Du är superduktig på det du gör och blommorna ser jättevackra ut! Ser fram emot att se den färdiga tårtan!

    SvaraRadera
  2. Min favoritblomma! Du är sååå duktig, Alice!
    =)/Lena

    SvaraRadera
  3. Gud så roligt med bröllopstårta, ska bli spännande att se slutresultatet :o)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh en till bakblogg! Jag har bestämt mig för att lära mig baka cupcakes och göra sockerblommor så nu har jag lagt en beställning hos kakburken...nu jäklar ska det stansas sockerrosor och baka "koppkakor" för fulla muggar (haha) här hemma=) Följ gärna projektet på min blogg! Tack för inspirationen!
    Kram Erica

    http://erica.myshowroom.se

    SvaraRadera
  5. Tack tjejer ni är underbara, er peppning betyder massor! Tack för att ni tar er tid att skriva en liten hälsning och lycka till med cupcakesen Erica =) Kram Alice

    SvaraRadera
  6. Vad skojjsigt m att du har kurser ;)) Skulle va såå kul att vara m framöver, jag får då hålla stenkoll när det kan bli framöver..Kraam på dig du är verkligen jätteduktig

    SvaraRadera

 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: