fredag 9 maj 2014

Sommaren

Den här sommaren måste jag tyvärr inse att jag inte kommer hinna med mitt lilla tårtföretag. Arbete på mitt ordinarie jobb och semester sätter krokben för tårtverksamheten. Jag kommer därför ha sommaruppehåll från 21:a juni ända till slutet av augusti så tyvärr kommer jag inte hinna med några tårtbeställningar under den här perioden.

Hösten kör jag igång igen med både tårtor och kurser, bla finns det planer på att ta in en gästlärare i sockerblommor. Säg till om det finns några önskemål på kurser =)

Pga att Ica bokförlags bokklubb har lagts ner kommer min andra bok inte att bli verklighet men det fina är att jag därför ändå kan bjuda på härliga tårtbilder i sommar, det finns inget ont som inte har något gott med sig.

Tänkte vi börjar med en vacker tårta jag gjort till min mamma =)

Ha en skön fredag allihopa!

måndag 5 maj 2014

Pinuppa

I helgen har jag fått gå på en toppenrolig kurs, den här gången bar det av till Köpenhamn för modelleringskurs med Emanuela Coppini. Det var en otroligt givande kurs som kommer ge mycket vid kommande modelleringsprojekt. Jag är så glad för allt jag fått lära mig och för alla fina människor jag fått träffa i form av både nya och gamla bekanta. Kolla in LOCA Cake Classes på Facebook, Carmen är jätteduktig på att ta in roliga gästlärare från världens alla hörn!


 
Antal besökare totalt:
Antal besökare senaste månaden:
Antal besökare den här veckan:
Antal besökare idag:
Antal besökare online just nu: